Tolgahan ÇETİNBAŞ - Okul Müdürü

1986 yılında Şereflikoçhisar´da doğdu. İlkokul eğitimini sırasıyla Seymenli Köyü İlkokulu, Devekovan İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulunda tamamladı. Ortaokul eğitimini Mehmetçik Ortaokulunda tamamladıktan sonra Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesinde yatılı olarak lise hayatına devam etti.Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Öğretmenliği Programından 2009 yılında mezun oldu. İlk görev yeri Mardin-Midyat´ta 3 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Şereflikoçhisar´da öğretmenliğe devam etti. 2017 yılında Devekovan Ortokulunda Müdür Vekili olarak görev yaptı. 2019 yılından itibaren Cumhuriyet Ortaokulu müdürlüğüne devam etmektedir. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve  Finans bölümündeki Yüksek Lisans Eğitimini 2023 yılında tamamlamıştır.Evli ve 2 çocuk babasıdır.